Gültekin Gürkan İlkokulu
Yavuz Mahallesi. Tayfun Caddesi. Mürvet Sokak. No2 Kocasinan/Kayseri

VİZYON

VİZYONUMUZ Biz,Gültekin Gürkan İlköğretim Okulu olarak istiyoruz ki, 1- Okulumuzda bilgi ve teknolojinin gereklerine uygun çalışmalar benimsensin ( Seçmeli ders olarak Bilgisayar Dersinin seçilmesi gibi...) 2- Okulumuzda,maddi ve manevi değerlerimizin üzerinde önemle durulup,öğrenciler bu yönde motive edilsin. 3- Okulumuzda,her veli,öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin .Bizlere inansın ve destek olsun. 4- Okulumuzda ,herkes,her gün,daha iyiye ulaşmak için çalışsın. 5- Bilgiye ulaşan,ulaştığı bilgileri kullanan,kullandığı bilgilerle yeni bilgiler üreten,öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz olsun ve bunu çevrelerine yaysın. 6- Okulda ve okul dışında her türlü kötü davranış ve alışkanlıklarla mücadele edilsin. 7- Sosyal ve kültürel faaliyetlerin,gerek aile,gerekse toplum için,iyiye yönelten faaliyetler olduğunun bilincinde olunsun.

MİSYON

MİSYONUMUZ Biz, Gültekin Gürkan İlköğretim Okulu olarak, 1- Öğrencilerimizi bilgi toplumunun ve teknolojinin gereklerine uygun olarak yetiştirmek, 2- Öğrencilerimizi ,maddi ve manevi değerlerimizi bilen ,koruyan,yaşatan bireyler olarak yetiştirmek, 3- Öğrencilerin,sosyal ve kültürel olarak gelişmelerini sağlamak, 4- Öğrenci,öğretmen,yönetici,veli işbirliğini her zaman üst düzeyde tutmak, İçin VARIZ ve ÇALIŞMAKTAYIZ.

İkili Öğretim

Sabahçılar: Giriş:07.30 Çıkış:12.20 Öğlecile Giriş:12.30 Çıkış:17.20

Kombili Doğalgaz yakıtlı.

Pansiyon Bilgisi

İl merkezine uzaklık 5 km.